У Росії п'яні чиновники обстріляли дитячий табір
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії п'яні чиновники обстріляли дитячий табір

У Росії п'яні чиновники обстріляли дитячий табір

У Росії, в Снєжинську Челябінської області п'яні чиновники управління освіти відкрили стрілянину по вікнах корпусів в дитячому таборі "Орлятко".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Російську газету.
"Встановлено, що ввечері 2 червня двоє співробітників управління освіти міста Снєжинська, перебуваючи в стані сп'яніння на території дитячого табору, зробили кілька пострілів з пневматичної зброї по стінах і вікнах корпусів, в яких перебували старшокласники", - повідомив представник слідчого відомства Володимир Шишков.
За його словами, школярі прибули до табору для участі в грі "Зірниця", яку для них організував муніципалітет. Оперативний супровід по кримінальній справі здійснюється співробітниками ГУ МВС по Челябінській області.
Як розповіли в прокуратурі Челябінської області, стрілянину по корпусам №2 і №3 відкрили чиновники, що виконували обов'язки начальника навчальних зборів і його заступника. Після пострілів по вікнах вони увійшли в приміщення і почали стріляти в стелю, наказуючи старшокласникам впасти на підлогу.
"В результаті пострілів по корпусах були пошкоджені вікна. Заподіяння шкоди здоров'ю неповнолітніх не допущено. Порушення кримінальної справи визнано прокуратурою законним і обґрунтованим", - повідомила представник прокуратури області Наталія Мамаєва.
Дії стрільців кваліфіковані за статтею про групове хуліганство (частина 2 статті 213 КК), що передбачає покарання на строк до семи років позбавлення волі. Вирішується питання про пред'явлення обвинувачення та обрання запобіжного заходу. В ході розслідування в обов'язковому порядку буде дана і кримінально-правова оцінка діям керівництва дитячого табору щодо забезпечення безпечного відпочинку дітей, а також встановлені причини і обставини, що сприяли вчиненню злочину.
Раніше повідомлялося, що в одному з кафе невідомі з автоматичної зброї відкрили вогонь по відомому російському бійцеві змішаних єдиноборств Шахбулату Шамхалаєву.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?