Пошкодив голову: соцмережі висміяли нову заяву міністра Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Пошкодив голову: соцмережі висміяли нову заяву міністра Путіна

Пошкодив голову: соцмережі висміяли нову заяву міністра Путіна
Джерело:  online.ua

У мережі посміялися над словами глави Міністерства закордонних справ (федерального органу виконавчої влади, підконтрольного президенту Росії Володимиру Путіну) Сергія Лаврова про те, що в США скористалися "переворотом" в Україні для додачі нового сенсу існування НАТО.
Про це він заявив за підсумками зустрічі з главою МЗС Фінляндії Тімо Сойні, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Twitter.
"Немає ніяких сумнівів у серйозних аналітиків, що зараз НАТО вхопилася за привід, який був наданий держперевороту в Україні, нашою реакцією на спроби дискримінувати росіян в Україні для того, щоб вигадати новий сенс для існування альянсу. Просто користуються приводом для того, щоб більше техніки і батальйонів розмістити як гарантію того, що США будуть, як і раніше, наглядати за всією цією галявиною", - заявив Лавров.
Користувачі соцмереж висміяли міністра. Користувач Мысли Президента написав: "США використовували анексію Росією Криму та вторгнення на Донбас". Ось же сволота!", А Нахоцкий Альберт додав: "Красиво звучить: ми - агресори, але винне НАТО!"



Користувач Е-ех, Люся-Люся... в свою чергу припустив: "Тобто, якщо він подасть у відставку, а його за це напоять полонієм, наприклад, то це буде просто реакція на його відхід, а не вбивство?"



Андрій С: "Ще і Крим підкинули! Чьо творить Абамка!"



Юрий Елкин

згадав про поранення Лаврова, яке той отримав під час гри в футбол: "Граючи у футбол, пошкодив руку, а за заявами схоже, що і голову".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

Сергій Лавров категорично відкинув вимогу президента України Петра Порошенка про введення на Донбасі поліцейської місії ОБСЄ

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?