Російський опозиціонер схрестив Путіна з Кадировим: опубліковано фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Російський опозиціонер схрестив Путіна з Кадировим: опубліковано фото

Російський опозиціонер схрестив Путіна з Кадировим: опубліковано фото

Російський опозиціонер Олексій Навальний оприлюднив фотожабу, в якій схрестив президента Росії Володимира Путіна  и в .о. глави Чечні Рамзана Кадирова.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на блог опозиціонера.
Так Навальний висловив свою думку з приводу можливої ​​появи в Санкт-Петербурзі моста імені загиблого першого президента Чеченської Республіки Ахмата Кадирова.
"У Москві вулиця Кадирова з'явилася абсолютно незаконно, але там була хоча б якась політична доцільність. Кадиров-старший був убитий, такий символічний жест - вулиця його імені в Москві - здавався важливим Путіну для утримання ситуації під контролем. Сигнал чеченцям про те, як все важливо тощо. Тобто це було обурливо і образливо, але в цьому був сенс для тих, хто прийняв таке рішення", - зазначив опозиціонер.
"Чисто акт знущання і ритуального приниження. Практичне відтворення стереотипної ситуації про пітерського інтелігента-очкарика і трамвайного хама. Може він це зробити, тому і робить. Плюнути, вдарити, зігнати з місця і реготати. Заради веселощів і щоб інші очкарики-інтелігенти знали своє місце і не лопотіли "пааазвольте...". Я навіть не буду писати очевидного і перераховувати прізвища справді великих жителів Санкт-Петербурга, пам'ять якого ніяк не увічнено на карті міста - їх усіх обійде Кадиров", - написав Олексій Навальний.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше карикатурист Сергій Йолкін в новій роботі висміяв ідею моста імені Кадирова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?