У Путіна відповіли Україні щодо арешту Януковича
Категорія
Україна
Дата публікації

У Путіна відповіли Україні щодо арешту Януковича

У Путіна відповіли Україні щодо арешту Януковича
Джерело:  interfax.com.ua

У Генеральній прокуратурі Росії (федеральній системі органів, глава якої призначається за поданням президента РФ Володимира Путіна) відповіли відмовою на запит Генпрокуратури України про видачу  біглого президента України Віктора Януковича  для арешту.


Про це заявив офіційний представник російського наглядового відомства Олександр Курінний, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Інтерфакс-Україна.


Курінний розповів, що в лютому 2015 року "в зв'язку з проведенням досудового розслідування по одному з кримінальних проваджень надходило клопотання про тимчасове затримання і взяття під варту Віктора Януковича до отримання запиту про його видачу".


"За результатами розгляду дане клопотання залишено без виконання з підстав, передбачених Європейською конвенцією про видачу від 13 грудня 1957 року, про що українська сторона поінформована", - додав представник наглядового відомства.


Раніше Генпрокуратура України отримала від Москви відмову по двом запитам на видачу колишнього президента країни Януковича.


Як повідомляв ONLINE.UA,  екс-президент України Віктор Ющенко "за передачу влади" Віктору Януковичу отримав $550 млн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?