Популярний російський співак розповів, як служить Путіну
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Популярний російський співак розповів, як служить Путіну

Популярний російський співак розповів, як служить Путіну
Джерело:  Ехо Москви

Російський  виконавець Філіп Кіркоров  розповів, що його творчість якісно виконує завдання імпортозаміщення, яке  президент РФ Володимир Путін  поставив перед державою.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Ехо Москви".


Кіркоров впевнений, що його музика є гідною заміною закордонним композиціям. "Президент Росії Володимир Путін, з огляду на міжнародну і політичну ситуацію, поставив завдання імпортозаміщення. Я цим і займаюся. Але не лубково, як деякі, заперечуючи будь-яку "іноземщину" і при цьому просуваючи будь-яку бездарність, аби вона була "вітчизняною". Все це ми вже проходили", - розповів він.


Також виконавець переконаний, що плоди його праці допоможуть росіянам у важкі для країни часи, а його робота порівнянна з роботою Голлівуду за часів "великої депресії".


"Зараз час інших методів. Я витратив кілька років, привернув кращих світових і російських фахівців і створив естрадне шоу світового рівня. Над постановкою працювали люди, які працювали з Селін Діон, Майклом Джексоном, Кайлі Міноуг, Ларою Фабіан... Світовими зірками першої величини. Зараз все це, незважаючи на непростий час і економічні складнощі можуть подивитися жителі найвіддаленіших міст моєї країни. За найближчі кілька років ми плануємо побувати в кожному регіоні Росії. Комусь це може здатися смішним - до чого видовища, коли люди хочуть хліба? Але... за однією з версій, з "великої депресії" Сполученим Штатам допоміг вибратися Голлівуд, який подарував віру в ту саму "американську мрію". Не претендую на звання рятівника нашої багатостраждальної Вітчизни, але можу гарантувати, що за ті пару годин, які глядачі проведуть на представленні шоу "Я", вони отримають тільки позитивні емоції. Це і є моя громадянська позиція", - поділився Кіркоров.


Крім іншого, артист вважає своє нове шоу маніфестом, що виражає його громадянську позицію. "Хіба "мати громадянську позицію" - це тільки ходити на мітинги або виступати в нескінченних телешоу? Давати якісь різкі інтерв'ю і лаяти всіх навколо - владу, співвітчизників або навпаки, іноземців? Коли була епоха гучних слів і різких рухів, я поступав, як того вимагав час - в моєму творчому доробку є пісня-маніфест "Країна моя, тобі не до концертів" з альбому "Я не Рафаель" 1994 року. Послухайте. По-моєму, вона актуальна до сих пір. Моє нове шоу «Я» теж своєрідний маніфест", - підкреслив Філіп Кіркоров.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Кіркоров заявляв про те, що пісня "1944", з якою перемогла на Євробаченні 2016 українська співачка Джамала, неоднозначна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?