ГПУ заборонила публікувати інтерв'ю Ландика ONLINE.UA: Луценко розслідує здачу Луганська Єфремовим
Категорія
Україна
Дата публікації

ГПУ заборонила публікувати інтерв'ю Ландика ONLINE.UA: Луценко розслідує здачу Луганська Єфремовим

ГПУ заборонила публікувати інтерв'ю Ландика ONLINE.UA: Луценко розслідує здачу Луганська Єфремовим
Джерело:  online.ua

Екс-нардеп Володимир Ландік заборонив ONLINE.UA публікувати другу частину інтерв'ю «Єфремов здав Луганськ під гарантії від Путіна», де були представлені нові докази зв'язку колишнього глави фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександра Єфремова з російськими окупантами.
Володимир Ландик заявив, що 2 червня, вже після публікації першої частини інтерв'ю, він був на прийомі у генпрокурора України Юрія Луценка, де дав підписку про нерозголошення відомостей по справі Єфремова.
«Ні, це вже не можна друкувати. Це те, що, в тому числі, я підписав в ГПУ. Мені про це заборонили повідомляти в ЗМІ», - повідомив Ландик ONLINE.UA.
Володимир Ландик залишився задоволений зустріччю з генпрокурором.
«При зустрічі з Луценком я побачив абсолютно новий підхід. Дай Бог, щоб цей запал і вогонь в його очах так і залишався», - розповів екс-нардеп.
Нагадаємо, в першій частині інтерв'ю ONLINE.UA Володимир Ландик свідчив, що організаторами сепаратистського руху в Луганській області були Олександр Єфремов, а також комуністи Петро Симоненко і Спиридон Кілінкаров.
«Ніхто даром нічого не робив, всі ці рухи сепаратистські фінансувалися. Слідству потрібно пройти весь ланцюжок, з самого низу: і докази приведуть спочатку до місцевих регіоналів і комуністів, а потім - до Єфремова», - заявляв Володимир Ландик.

ONLINE.UA сподівається на об'єктивне і швидке розслідування фактів, які в інтерв'ю виданню повідомив колишній народний депутат.


Ярослав Гребенюк

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?