У Запоріжжі стався потужний вибух: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Запоріжжі стався потужний вибух: опубліковані фото

У Запоріжжі стався потужний вибух: опубліковані фото
Джерело:  061

Увечері 6 червня в  Запоріжжі  на перехресті вулиць Запорізької та Шкільної невідомі з гранатомета підірвали шашличну.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцевий портал  061.
Місцеві жителі розповідають, що було чути один дуже гучний вибух, після якого будівлю шашличної охопило димом. Поліція припускає, що приміщення обстріляли з гранатомета. Повідомляється, що недалеко від місця події було знайдено тубус від гранатомета.
Прокурор області Олександр Шацький розповів, що постраждалих під час обстрілу не було. Він також додав, що інцидент, можливо, викликаний боротьбою за переділ території на вулиці Шкільній, де зараз будують двоповерхову шашличну.
Заступник начальника Нацполіціі в Запорізькій області Андрій Долинний повідомив, що постріл був зроблений з протилежного боку - від заправки неподалік шашличної. Снаряд потрапив у верхівку другого поверху будівлі, під самий дах. Також Долинний підтвердив, що жертв немає, так як в шашличній в момент події нікого не було. Попередня кваліфікація злочину - "хуліганство".
Раніше повідомлялося, що  в Запоріжжі було поранено двох поліцейських, які отримали повідомлення про пограбування банку і кинулися в погоню за зловмисниками.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?