Легендарна група возз'єдналася в свій 50-річний ювілей
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Легендарна група возз'єдналася в свій 50-річний ювілей

Легендарна група возз'єдналася в свій 50-річний ювілей
Джерело:  online.ua

Легендарна шведська четвірка АВВА, яка розпалася в 1982 році, возз'єдналася в минулі вихідні на спеціальному концерті в честь 50-річного ювілею музичного колективу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Telegraph.
Агнета Фельтског, Бьорн Ульвеус, Бенні Андерссон і Анні-Фрід Лінгстад ​​вперше, через 34 роки, виступили на закритій вечірці в Стокгольмі, присвяченій 50-річчю дружби засновників квартету, Бьорна Ульвеуса і Бенні Андерссена.
"Це було абсолютно дивно. Багато емоцій. Ми зробили цю подорож по всій нашій історії. Бенні і Бьорн, зокрема. Це було дуже ностальгічно", - розповідає про концерт Анні-Фрід Лінгстад.
ABBA заспівала разом лише одну пісню The Way Old Friends Do (You and I ...). Виступ почали жінки-вокалістки, а чоловіки-ювіляри приєдналися до виконання композиції вже під кінець.
Відзначимо, до цього група АВВА категорично відмовлялася повертатися. Подейкували, артистам навіть пропонували один $1 млрд, щоб ті заспівали знову.
Нагадаємо, АВВА - один з найбільш успішних колективів в сучасній поп-музиці. Світові продажі альбомів групи досягли трьохсот сімдесяти мільйонів примірників.
Як повідомляв ONLINE.UA, в музеї шведської групи ABBA в Стокгольмі на офіційній виставці Євробачення представили сукню переможниці конкурсу Джамали, яку створив для неї молодий український дизайнер Іван Фролов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?