П'яний партієць Путіна поліз у бійку і був побитий: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

П'яний партієць Путіна поліз у бійку і був побитий: опубліковано відео

П'яний партієць Путіна поліз у бійку і був побитий: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Кандидат в депутати Держдуми РФ від партії «Єдина Росія» (провладна партія, від якої балотувався на президентські вибори в 2012 році Володимир Путін) Олексій Большеданов в стані алкогольного сп'яніння влаштував бійку з мотоциклістом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Володимира Хоменка.
Інцидент стався в околицях міста Дубни в Московській області в РФ. Водій мотоцикла виїхав на перехрестя, поступившись дорогою автомобілю, що наближався. Однак з машини тут же вийшов чоловік і накинувся на мотоцикліста. При цьому він навіть не встиг зупинити свій автомобіль. Чоловіка втихомирили місцеві жителі, вони також допомогли вчасно зупинити його машину.
«Водій, який напав на мотоцикліста, виявився кандидатом в депутати від партії Єдина Росія», - написав у соцмережі Хоменко. Він також опублікував фотографію Большеданова і зображення з його передвиборчою агітацією.





Раніше повідомлялося, що

в Росії до смерті забили відомого кіноактора. Також ONLINE.UA повідомляв, що в РФ чоловік застрелив п'ятьох байкерів

.


Увага! Відео містить ненормативну лексику.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?