Українські хлопці на підборах закривають свій проект
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українські хлопці на підборах закривають свій проект

Українські хлопці на підборах закривають свій проект
Джерело:  online.ua

Хлопці на підборах з українського епатажного танцювального колективу KAZAKY заявили про закриття свого проекту, проте вони не виключають можливості ще зібратися разом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційну сторінку групи в соцмережі.
"Ми абсолютно точно не збираємося говорити вам це сумне слово "прощайте", тому що, по-перше, ми всі також будемо з вами, просто окремо, по-друге - ми не виключаємо, що в майбутньому захочемо зібратися і зробити щось спеціально для вас знову. Це зовсім не привід сумувати. Це як поділ клітин і вибух наднової - приходить час і щось одне ділиться і множиться для нових причин. Це час, щоб отримувати задоволення і створювати нові красиві речі і події", - йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, KAZAKY - українська чоловіча поп-група, яка була створена в 2010 році, складається з чотирьох підтягнутих співаючих танцюристів: Олега Жежеля, Артура Гаспара, Франческо Боргато і Кирила Федоренка.
Гурт виконує пісні англійською мовою і прославився танцями в стилі waacking (зародився в гей-клубах Лос-Анджелеса і включає в себе мистецтво чітких поз і ліній і подіумних проходок). Танцюють KAZAKY напівоголеними і на шпильках, їх образ - це суміш епатажу, гламуру і самоіронії в стилі Lady Gaga.
Відзначимо, епатажні хлопці знялися в кліпі Мадонни:


Як раніше повідомлялося на ONLINE.UA, легендарна шведська четвірка АВВА, що розпалася в 1982 році, возз'єдналися в минулі вихідні на спеціальному концерті на честь 50-річного ювілею музичного колективу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?