Скандальна заява Савченко про ДНР-ЛНР підірвала соцмережі
Категорія
Політика
Дата публікації

Скандальна заява Савченко про ДНР-ЛНР підірвала соцмережі

Скандальна заява Савченко про ДНР-ЛНР підірвала соцмережі
Джерело:  online.ua

Пропозиція народного депутата Надії Савченко провести з ватажками бойовиків ДНР і ЛНР переговори

підірвала соціальні мережі.


Про це повідомляє ONLINE.UA.


Нагадаємо, Савченко заявила, що готова вести переговори з ватажками бойовиків Олександром Захарченком та Ігорем Плотницьким, як з народними депутатами від ДНР і ЛНР.


Журналіст

Віталій Портников

у Facebook наголосив, що ватажки бойовиків - маріонетки і не є легітимними представниками населення Донбасу:


"Захарченко та Плотницький не є легітимними представниками населення Донбасу. Вони - маріонетки, нав'язані окупантом і можуть бути замінені в будь-який момент, як і їх забуті попередники. Ніякого реального впливу на звільнення наших громадян з підвалів вони не мають. Скаже Путін - звільнять всіх за 24 години. Не скаже - можна хоч усією Верховною Радою їхати на переговори - нічого не буде. Сенс Мінських угод полягав у проведенні виборів і визначенні людей, які будуть обрані населенням Донбасу і зможуть представляти його справжні інтереси. Росія тому і проти чесних виборів, що розуміє: обраний представник куди менш керований, ніж призначений зрадник. Вибрані представники народу України не можуть на рівних розмовляти з маріонетками - таким чином вони легітимізують їх владу, створюють ілюзію рівного народного представництва і підривають переговорний процес. Політика - це не розмови в телевізійному або радіоефірі з заїжджими гастарбайтерами, а відповідальність, дисципліна і розуміння. Відповідальність перед країною, дисципліна в думках і діях, розуміння процесів, що відбуваються. І якщо ти справді хочеш допомогти своїй країні, всьому цьому слід наполегливо вчитися. Бажано у порядних вчителів. А потім вже говорити".


Журналіст

Валерій Шергін

так прокоментував пропозицію Савченко:


"І чого в слові брата свого ти зашквар бачиш, зради в твоєму слові не відчуваєш? Матвія 7: 3, сучасний переклад".







Нагадаємо, ватажок бойовиків ДНР О лександр Захарченко раніше заявляв, що Надію Савченко вб'ють, як тільки вона з'явиться на лінії фронту на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?