Здача Донбаса Путіну: стало відомо про реакцію Луценка на дії Єфремова
Категорія
Політика
Дата публікації

Здача Донбаса Путіну: стало відомо про реакцію Луценка на дії Єфремова

Здача Донбаса Путіну: стало відомо про реакцію Луценка на дії Єфремова
Джерело:  online.ua

Колишній народний депутат, екс-член Партії регіонів, бізнесмен В олодимир Ландик, який дав ONLINE.UA інтерв'ю про організаторів здачі Луганська президенту Росії Володимиру Путіну, повідомив, що генпрокурор Юрій Луценко серйозно взявся за розслідування цієї справи.
Про це Ландік розповів журналісту ONLINE.UA.
За словами Ландика, 2 червня, вже після публікації першої частини інтерв'ю, він був на прийомі у Луценка, де дав підписку про нерозголошення відомостей у справі Єфремова. Таким чином, він заборонив публікацію другої частини інтерв'ю ONLINE.UA.
"Ні, це вже не можна друкувати. Це те, що, в тому числі, я підписав в ГПУ. Мені про це заборонили повідомляти в ЗМІ", - повідомив екс-нардеп.
При цьому Ландик залишився задоволений бесідою з генпрокурором.
"При зустрічі з Луценком я побачив абсолютно новий підхід. Дай Бог, щоб цей запал і вогонь в його очах так і залишався", - розповів екс-нардеп.
Нагадаємо, в першій частині інтерв'ю ONLINE.UA Володимир Ландик свідчив, що організаторами сепаратистського руху в Луганській області були Олександр Єфремов, а також комуністи Петро Симоненко і Спиридон Кілінкаров.
ONLINE.UA сподівається на об'єктивне і швидке розслідування фактів, які в інтерв'ю виданню повідомив колишній народний депутат.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?