Соцмережі скипіли через звільнення спійманого на хабарі заступника губернатора
Категорія
Україна
Дата публікації

Соцмережі скипіли через звільнення спійманого на хабарі заступника губернатора

Соцмережі скипіли через звільнення спійманого на хабарі заступника губернатора
Джерело:  online.ua

Користувачі соцмереж обурюються через звільнення заступника губернатора Миколаївської області Миколи Романчука, у якого раніше виявили ціле "Межигір'я".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Дмитра Гнапа.
В результаті майже п'ятигодинного засідання в понеділок в Приморському районному суді міста Одеси суд так і не зміг обрати запобіжний захід для Романчука, якого госпіталізували із зали суду з високим тиском. Нове засідання призначали на 10:00 7 червня, але стан здоров'я корупціонера нібито не дозволяє продовжити судовий розгляд.
"Суддя Юрій Кушніренко дозволив викликати йому швидку, яка і забрала того в лікарню. Де і стікли троє діб для пред'явлення звинувачення і оголошення заходу для Романчука. Формально він тепер людина вільна. Якщо він, звичайно, ще в лікарні))", - написав Гнап.
У мережі різко відреагували на те, що сталося. Таким чином, Александр Лементов написав: "Який же це лютий провал. У мене слів немає, щоб висловити свою лють. Виродки...", а Сергій Куїн додав: "Приморський суд Одеси - це легендарне місце! Нітрохи не гірше Печерського".



Відомий журналіст Денис Казанський поіронізував над ситуацією:



У свою чергу Петро Мавко зазначив, що: "Судова реформа в дії! Слава президенту!", а Олександр Касьян додав: "Петя друзів в біді не лишає".



Александр Мазур обурився: "Не розумію, навіщо цей посередник - суд. Пропоную для економії часу і фінансів таку процедуру: впіймали і автоматом відпустили, навіщо ця гра на публіку і влаштовувати суд".



Як повідомляв ONLINE.UA, Героя України Миколу Романчука затримали при отриманні хабара майже в $100 тис.
Пізніше під час обшуку в будинку Романчука знайшли сотні тисяч доларів готівкою, золото, фашистські хрести і цілий тунель з сейфами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?