Савченко за рік заробила в 5 разів більше сина Порошенка
Категорія
Україна
Дата публікації

Савченко за рік заробила в 5 разів більше сина Порошенка

Верховна Рада України
Савченко за рік заробила в 5 разів більше сина Порошенка

Нардеп від фракції "Батьківщина"Надія Савченко, яка нещодавно повернулася в Україну з ув'язнення в Росії, заробила за рік в п'ять разів більше сина президента України Петра Порошенка Олексія.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на декларацію, оприлюднену на офіційному порталі Верховної Ради України.
У 2015 році Савченко задекларувала 406 825 гривень доходів, з яких 201 818 грн віднесла до категорії "авторська винагорода і доходи від реалізації майнових прав інтелектуальної власності", 205 007 грн "подарунки, призи і виграші". У декларації нардепа не вказано жодної нерухомості і засобів пересування. Відзначається, що заробітна плата Савченко не нараховувалася за період, поки вона перебувала в ув'язненні в РФ.
У той же час члени сім'ї Савченко (мати і сестра) задекларували 34 736 грн, з яких 15 128 грн склала заробітна плата. З нерухомості вони вказали земельну ділянку 1,5 тис кв м, житловий будинок на 53 кв м і квартиру 71,1 кв м, з транспортних засобів, - дві машини - Skoda Fabia 2007 року випуску і Lifan 320 2011 року.
Як повідомляв ONLINE.UA, в декларації Олексія Порошенка за 2015 рік год в якості доходів вказана тільки зарплатня - 77 тис грн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?