Саакашвілі розповів про перший робочий день в наметі: з'явилися фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Саакашвілі розповів про перший робочий день в наметі: з'явилися фото

Саакашвілі розповів про перший робочий день в наметі: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі, який переніс робочий кабінет в намет біля траси "Одеса-Рені"

, розповів про перший робочий день на місці будівництва.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook політика.


"Спочатку ми провели нараду з дорожниками, на якій підтвердилося, що рішення Президента і Прем'єра по дорозі поки що активно саботують. Також ми обговорили питання перейменування одеських вулиць з видатними одеситами: Валерієм Хаїтом і Олександром Ройтбурдом", - написав глава Одеської ОДА.


Також, за словами Саакашвілі, до нього "приїжджали представники педколективу одного з ліцеїв Павлодару і місцеві фермери. Багато хто просто з цікавості зупинялися на узбіччі і заглядали в наш намет".


"Я повернуся в цей намет в четвер вранці, одразу після робочої поїздки до Києва, куди їду піднімати наші «наметові» питання", - резюмував він.


Також губернатор Одеської області поділився фото з нового місця роботи:



Як повідомляв ONLINE.UA, Саакашвілі обіцяв працювати в наметі біля дороги "Одеса-Рені" до тих пір, поки не буде забезпечено 100% фінансування будівельних робіт на трасі.


Нагадаємо,

нова політична сила з Міхеілом Саакашвілі може з'явитися вже в червні 2016 року

.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?