Порошенко звинуватив мера Львова в сміттєвій політиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко звинуватив мера Львова в сміттєвій політиці

Порошенко звинуватив мера Львова в сміттєвій політиці
Джерело:  president.gov.ua

Президент України Петро Порошенко звинуватив мера Львова Андрія Садового, який раніше просив главу держави оголосити Львів зоною надзвичайної екологічної ситуації, в "сміттєвій політиці".
Про це він заявив в телефонній розмові з мером Львова, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт президента.
У розмові глава держави висловив своє невдоволення політизацією проблеми вивезення сміття. "Сміття треба прибирати, а не робити на ньому велику політику", - заявив Порошенко.
Також він підкреслив, що мова йде про безпеку жителів одного з найбільших міст України.
Відзначається, що президент доручив відповідним органам розібратися з причинами трагедії і пообіцяв повне сприяння Львову з боку центральних органів влади у вирішенні проблеми, що склалася.
Як повідомляв ONLINE.UA, 29 травня на звалищі біля Львова сталася масштабна пожежа, після чого стався обвал сміття. В результаті під горою відходів виявилися троє рятувальників і один комунальни к.
Через два дні, 31 травня, знайшли тіла трьох загиблих рятувальників. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?