Справа заступника губернатора-хабарника: ЗМІ повідомили про його втечу з лікарні
Категорія
Україна
Дата публікації

Справа заступника губернатора-хабарника: ЗМІ повідомили про його втечу з лікарні

Справа заступника губернатора-хабарника: ЗМІ повідомили про його втечу з лікарні
Джерело:  Злочинності.

Герой України і заступник губернатора Миколаївської області Микола Романчук, якого госпіталізували під час судового засідання у справі про хабарництво

, втік з лікарні на автомобілі сина.


Про це заявили джерела в Службі безпеки України, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "

Преступности.НЕТ

".


"Романчук самостійно вийшов через чорний хід лікарні, де на нього чекав автомобіль "Volksvagen" кавового кольору з державним номером ВЕ0002АК, який і відвіз його", - зазначає видання. Відомо, що цей автомобіль належить синові Миколи Романчука Денису Романчуку.


"Після того, як Опоблок в Миколаївській обласній раді зажадав звіту про скандал навколо кар'єра, Микола Романчук "одужав", сів в автомобіль і поїхав... готуватися до сесії, щоб пояснити, що сталося з кар'єром)))) Буде головним доповідачем. Насправді - не смішно", - написав у Facebook український політолог Андрій Сенченко.


Нагадаємо, повторне засідання у справі про корупцію було призначено на ранок 7 червня, але стан здоров'я заступника губернатора не дозволяв йому з'явитися. У військовій прокуратурі Південного регіону повторне судове засідання щодо обрання запобіжного заходу Миколі Романчуку призначено на середу, 8 червня, в Приморському районному суді Одеси.


Як повідомляв ONLINE.UA,

Романчука затримали при отриманні хабара в розмірі понад $ 90 тис

за прийняття рішення про видобуток вапняку в Єланецькому районі Миколаївської області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?