Бойовики ДНР відреагували на скандальні слова Савченко
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики ДНР відреагували на скандальні слова Савченко

Бойовики ДНР відреагували на скандальні слова Савченко

Ватажки так званої ДНР готові до прямого діалогу з Києвом через українську льотчицю і нардепа Надію Савченко в разі, якщо вона буде наділена відповідними повноваженнями.
Про це у відповідь на пропозицію Савченко заявив один з ватажків ДНР Денис Пушилін, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.
"Справді дивно, але поки тільки у пані Савченко з'явилася думка про необхідність прямого діалогу з представниками Донбасу, а саме це закріплено в Мінських угодах. Тому якщо Надія Савченко буде наділена всіма необхідними повноваженнями, ми будемо готові вести з нею діалог", - сказав Пушилін.
Також він розкритикував діючих представників України в тристоронній контактній групі, які нібито намагаються уникнути взятих зобов'язань по реалізації мирного процесу.
"Представники України в Мінську роблять все, щоб уникнути виконання взятих на себе зобов'язань при підписанні відповідних документів і, як і раніше, намагаються уникати прямого діалогу з представниками республік", - додав ватажок бойовиків.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Денис Пушилін заявляв, що перейменування Верховною Радою України населених пунктів на тимчасово окупованій території Донбасу може утруднити переговорний процес.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?