Сестра Савченко викликала бурю в мережі поясненням її слів
Категорія
Україна
Дата публікації

Сестра Савченко викликала бурю в мережі поясненням її слів

Сестра Савченко викликала бурю в мережі поясненням її слів
Джерело:  online.ua

Сестра  українського нардепа Надії Савченко, яка запропонувала прямі переговори з ватажками так званих ДНР і ЛНР,  Віра Савченко прокоментувала слова сестри і викликала обурення користувачів мережі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook молодшої Савченко.


"Народ дивує... Всі розуміють, що ця війна не закінчується тому, що вона вигідна тим, хто її почав... і не тільки. Всі розуміють, що простим людям ділити нічого. Всі розуміють, що силою (війною) конфлікт не вирішити. Всі закликають до світу. І так жадають цього світу!!.. І ось коли Надя про це відкрито і прямо заявила... Ви всі злякалися? Чому? Ви ж про це стільки говорили, ну але тихенько... А Надя голосно! Тримайся, Надя! Летять камені, і вже не від москалів... А воно болючіше б'є)", - написала Віра Савченко.


Також вона зацитував слова старшої Савченко: "Я заради того, щоб вирвати кожного нашого готова говорити з самим чортом!"


Подібні заяви викликали хвилі обурення серед користувачів мережі. Таким чином, Світлана Тихомирова написала: "Україні потрібен мир, а не капітуляція, після якої кремлівські холуї будуть диктувати політику Києву. Що далі? ТС? Позаблоковість?", А Віра Савченко відповіла їй: "Посилити, санкції проти РФ. Після чого їй буде не до проекту "Навасосія". і так звані ЛДНР прийдуть на діалог (гроші і зброю РФ вже не буде давати, самим не вистачає)".



У свою чергу, ветеран АТО Дмитро Резніченко висловив свою позицію:

  • Це МИ почали цю війну на початку зими 2013 року, на Майдані, коли повстали проти путінського зрадника Януковича, яких хотів втягнути нас усіх в союзний договір з Московією. Щоб покарати нас за непокору і придушити, Московія пізніше напала на Україні. Війна не закінчується, тому що ми ще не звільнені, і основна боротьба ще попереду.

  • Простим людям є що ділити значно більше, ніж олігархам, тому що олігархам байдуже, кому дістанеться українська земля, а нам, рядовим, не байдуже. Олігархи не вбивали один одного на фронті, і олігархи між собою завжди домовляться. А ми, розділені кров'ю, забудемо злочини окупантів ще не скоро.

  • Конфлікти, які вже вибухнули силовим протистоянням, можуть бути закінчені тільки силою. Говорити вже пізно.

  • До світу закликають або вороги, які хочуть назавжди прописати окуповані українські землі під владою Московії і скріпити окупацію мирним договором, або ворожі агенти в нашому тилу, або просто втомлені і байдужі, яким плювати, кому дістанеться Крим, їх цікавить тільки власний шлунок.

Багато користувачів висловилися про те, що не можна визнавати ватажків так званих ДНР і ЛНР Олександра Захарченко та Ігоря Плотницького депутатами. Ольга Бурик висловила своє обурення: "Немає ніякої ЛНР/ДНР! Запам'ятай сама і Наді розкажи - а то вона заблукала! Нема нардепа Захарченко та Плотницького - самозванці! Є російська агресія на чолі з х***ом - крапка! І не потрібно транслювати мрії цього х***а про переговори і визнання самозванців!!!! Менше потрібно було росТВ дивитися там в тюрмі! Аж до сказу доводите вже! Ведеться певна робота. Весь цей час велася. На міжнародному рівні".


Ірина Чайковичі: "Що може вирішити Захарченко і Плотницький, вони не вирішують нічого, тільки виконують наказ Путіна, тоді про що з ними говорити???"



Віталій Степанюк: "Поза сумнівом. Одні мати. Спробуйте розібратися, чому діють санкції і яку роль в тому грає Мінськ. А тоді вже будете говорити про вихід з мінських домовленостей. Про переговори безпосередньо з бандитами я взагалі мовчу".


Павло Насс: "Вероніка, ви не праві! Надія закликала сісти за стіл переговорів з групою людей, які не приймають стратегічних рішень, бо є маріонетками агресора, Росії та Кремля. Сісти за стіл переговорів з Захарченко-Плотницьким, означає вивести Росію з переговорного процесу, що спричинить за собою геополітичну реабілітацію політики Путіна і зняття санкцій проти Росії, введення яких - заслуга українського дипкорпусу та президента Порошенко. І саме ці санкції Заходу і реформа Збройних сил України зупинили ворога, заблокувавши просування російських військ в глиб України. Більш того. Хіба ви не розумієте, що про ніякий політичний статус для Захарченко або Плотницького не може йти мови. Жодна офіційна особа не стане брати на себе відповідальність сісти з ними за стіл переговорів. Єдиний альтернативний варіант - прямі переговори з Путіним. Умови також відомі. Вони зафіксовані в "мінському пакеті".


Як повідомляв ONLINE.UA,  ватажки так званої ДНР погодилися на прямий діалог з Києвом через Савченко в разі, якщо її наділять відповідними повноваженнями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?