Путінський пропагандист назвав умови повернення Донбасу Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Путінський пропагандист назвав умови повернення Донбасу Україні

Путінський пропагандист назвав умови повернення Донбасу Україні
Джерело:  Ехо Москви

Російський політолог-пропагандист  Сергій Марков, який раніше придумав, що в Україні чекають приходу військ президента Росії Володимира Путіна, розповів про умови повернення окупованого Донбасу Україні.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Маркова "Ехо Москви".


На думку політолога, Україна повинна виконувати Мінські домовленості, які нібито не виконує і 90% обстрілів на Донбасі роблять українські військовослужбовці. "Перш за все, виконання мінських угод і політичний процес. Донбас повертається до складу України, напівавтономна одиниця. Звичайно нинішня Україна, нинішній уряд ніколи не підуть. Божевільних там немає. А проводяться вільні демократичні вибори і все. Просто", - зазначив пропагандист.


"Нинішній уряд відсторонюється від влади, президент відсторонюється від влади. Проводить міжнародна ЦВК, під егідою, припустимо, ОБСЄ, цілком можливо. При цьому забезпечується повністю свобода ЗМІ. Замість нинішнього придушення і жахливої ​​пропаганди, яка там є, яка ні в які порівняння не йде з російською пропагандою офіційною", - розповів Марков і зазначив, що російська пропаганда в сотні разів менше української.


Також пропагандист додав, що повинні бути звільнені всі політичні в'язні.


Як повідомляв ONLINE.UA,  Сергій Марков заявляв, що окупований Донбас знаходиться під "захистом" Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?