У США розповіли, що стримує Путіна від захоплення нових українських територій
Категорія
Світ
Дата публікації

У США розповіли, що стримує Путіна від захоплення нових українських територій

У США розповіли, що стримує Путіна від захоплення нових українських територій
Джерело:  Укрінформ

Помічник держсекретаря США з питань Європи та Євразії Вікторія Нуланд заявила, що  економічні санкції проти Росії, введені за її агресію в Україні, стримують президента РФ Володимира Путіна від захоплення українських терріторій.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Укрінформ.
"Санкції в поєднанні з низькими цінами на нафту і затяжною вразливістю державного ладу Росії спричинили суттєві витрати. І поки Москва не змінила свій підхід до України, наша готовність до посилення санкцій, очевидно, грає певну роль щодо стримування подальших зусиль Росії по захопленню українських територій", - сказала Нуланд під час слухань у Комітеті з питань міжнародних відносин.
Вона також зазначила, що США зараз інтенсивно працюють з Європою, щоб "санкції ЄС були продовжені в кінці цього місяця, а також в контексті підтримки Франції та Німеччини в їх провідній дипломатичній ролі з досягнення повної імплементації Мінських угод".
Нагадаємо,  канцлер Німеччини Ангела Меркель раніше заявила, що санкції з Росії знімуть тільки після того, як Україна відновить контроль над своїм кордоном.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?