Війна на Донбасі: з'явилися дані про просування бойовиків
Категорія
Україна
Дата публікації

Війна на Донбасі: з'явилися дані про просування бойовиків

Війна на Донбасі: з'явилися дані про просування бойовиків

Бойовики в  селищі Зайцеве Донецької області  підійшли ближче до українських позицій, а також обстріляли українських військових із забороненої зброї.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Романа Бочкали.
"Зайцеве. У бійців 53 бригади втрата. Вчора (6 червня - ред.) загинув боєць, троє поранених. Криють САУшками, мінометами великокаліберними. Дістають в тил. Наші звичайно відповідають... Але чим? Стрілецька, гранатомети ... Важке відвели. Хлопці тримаються. Ні кроку назад. Але у сепарів - вперед. Один з ВОПів противника пересунувся на 700 метрів ближче до українських позицій. Але підкреслюю: це НЕ означає, що ВСУ відступили", - написав він.
Бочкала зазначив, що бойовики частково взяли під контроль "сіру зону".
"Терористи, по суті, частково взяли під контроль "сіру зону". Типу "нічийну". А насправді ще один клаптик української землі. Сподіваюся ОБСЄ все зафіксувало. Втім, яка різниця... Хлопця не повернеш. Горе прийшло ще в одну українську родину. Вічна слава Герою...", - додав журналіст.
Раніше Бочкала повідомляв, що  бойовиками був убитий снайпер 53-й бригади ЗСУ, який вийшов на нічний завдання, вислеженний противником за допомогою тепловізійного прицілу, якого у наших бійців не було.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?