Справа водія BlaBlaCar: з'явилися трагічні подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Справа водія BlaBlaCar: з'явилися трагічні подробиці

Справа водія BlaBlaCar: з'явилися трагічні подробиці
Джерело:  Вести.ru

Журналісти повідомили, що зниклий два місяці тому 25-річний львів'янин Тарас Позняков, який скористався сайтом BlaBlaCar, був убитий.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Вести, в чиєму розпорядженні опинилися матеріали справи.
Зокрема, в матеріалах справи йдеться, що в хлопця стріляв один з підозрюваних, Луан Кингисепп, який сидів поруч з водієм. Він тричі вистрілив з пістолета ТТ в груди і область живота Тараса. За даними слідства, хлопець загинув на місці, а після цього його тіло злочинці переклали на підлогу в салоні ззаду.
Також слідство встановило, що своїх пасажирів він знайшов на сервісі BlaBlaCar (раніше поліція це спростовувала). Відомо, що злочинці листувалися з ним з с. Тарасівка під Києвом під вигаданими іменами. Своїх пасажирів Тарас віз зі Львова, куди вони за день до цього спеціально приїхали з Києва зі зброєю. Другого пасажира, Дмитра Голуба, вдалося встановити завдяки тому, що Audi A6 зупинялася заправлятися в с. Колодінка Рівненської області (на трасі Чоп - Київ). Там він виходив з машини прогулятися.
Саме вбивство сталося 4 квітня між селами Шевченкове і Бобриця під Києвом в проміжку між 11:48 і 12:05. Бандити намагалися погрозами змусити хлопця зупинитися і вийти з машини. Хлопець відмовився, зав'язалася бійка, в якій прозвучали постріли.
"Стріляв Луан Кингисепп, не виходячи з салону. Від отриманих тілесних ушкоджень власник машини загинув на місці злочину", - сказано в матеріалах справи. Де тіло, до сих пір не встановлено.
Офіційно в поліції Київської області не говорять про отримані результати експертиз.
"Зараз ми зайняті пошуками підозрюваних і водія Audi. Що з ним, ми не знаємо", - заявив речник поліції Київської області Микола Жукович.
Батьки Тараса не втрачають надію, що їхній син живий.
"Синку, ми чекаємо від тебе дзвінка! Не перестаємо шукати тебе і дякуємо всім, хто робить це з нами", - написала його мама в Facebook.
Раніше повідомлялося, що підозрюваних у справі про вбивство Тараса Познякова Дмитра Голуба і Луана Кингисеппа оголосили в міжнародний розшук.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?