Відома супермодель стала мамою вп'яте: опубліковано фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відома супермодель стала мамою вп'яте: опубліковано фото

Відома супермодель стала мамою вп'яте: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Одна з найвідоміших моделей, актриса і філантроп Наталя Водянова народила п'яту дитину
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram моделі.
Наталя цією радісною подією поділилася в своєму мікроблозі, опублікувавши зворушливе фото ніжки малюка.
"Рано-вранці в суботу в нашій родині стало на одного чоловіка більше. Ромашка вже вдома і пізнає світ в оточенні сестри і братів. Антуан гордий, я - втомлена, але щаслива і чекаю літа в надії трохи відпочити. Дякую Вам мої дорогі за ваші повідомлення і підтримку", - підписала зірка.


Хлопчик з'явився на світ вранці в суботу, 4 червня, проте Наталія повідомила шанувальникам про це тільки сьогодні. Новонародженому сину батьки дали ім'я Роман.
Відзначимо, для Наталії Водянової і французького мільярдера Антуана Арно це друга спільна дитина, пара вже виховує дворічного сина Максима. Крім того, у Наталі є троє дітей від попереднього шлюбу з британським лордом Джастіном Портманом - сини Віктор, Лукас і дочка Нева.
Як повідомляв ONLINE.UA, відома телеведуча, екс-тренер шоу "Зважені та щасливі" Аніта Луценко поділилася фото на 9-му місяці вагітності.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?