Популярний російський актор не вважає Путіна символом РФ
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Популярний російський актор не вважає Путіна символом РФ

Популярний російський актор не вважає Путіна символом РФ
Джерело:  online.ua

Популярний російський актор Олександр Балуєв вважає дивними людей, які обрали головними символами Росії народ, гімн і президента РФ Володимира Путіна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на НСН.fm.
Балуєв не згоден з результатами опитування Фонду "Громадська думка", згідно з яким для 5% людей символом Росії є народ, гімн і президент РФ Володимир Путін.
"Кожному своє, але мене трохи здивували 5%, які вибрали графу "Народ, гімн і президент Росії Володимир Путін". Не знаю, це процентне співвідношення мені здається якимось дивним. Для мене символ Росії - це Батьківщина, тому що прапор і президент змінюються, а батьківщина у людини залишається єдиною. Тож я належу до тих, хто свої голоси віддає за батьківщину", - підкреслив актор.
Також 15% назвали прапор головним символом Росії, 14% - герб, для 10% - це Батьківщина і патріотизм. Для 6% символом РФ є ведмідь, а для 2% - берізки.
Як повідомляв ONLINE.UA, російський співак Ф іліп Кіркоров розповів, як служить Путіну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?