У Казахстані знову почали стріляти
Категорія
Світ
Дата публікації

У Казахстані знову почали стріляти

У Казахстані знову почали стріляти
Джерело:  online.ua

У казахстанському місті Актоб е було скоєно черговий збройний напад на охорону дитячого табору, інформації про потерпілих поки не надходило.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на NUR.KZ.
Про напад доповів голова Комітету нацбезпеки Казахстану Володимир Жумаканов на зустрічі з президентом країни Нурсултаном Назарбаєвим. "Сьогодні вранці о 08:06 за актюбінським часом (6:06 за Києвом - ред.) з автомобіля Лада, 15 модель, білого кольору, обстріляли охорону піонерського табору з гладкоствольної рушниці", - заявив Жумаканов. При цьому він не уточнив, чи є постраждалі і скільки їх.
За словами Жумаканова, в розшуку у справі про напад, скоєний в Актобе 5 червня, шість осіб, які пересуваються двома групами, за даними казахстанської влади, всі підозрювані зараз перебувають в Актобе.
"Ми знаємо, що вони в регіоні, відомі їх особи, населення попереджене. Необхідно затримати всіх до єдиного злочинців. При збройному опорі знищувати. Всі повинні бути покарані найсуворішим чином", - заявив президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв.
Нагадаємо, 5 червня в казахстанському Актобе група озброєних людей напала на два збройових магазини і військову частину Нацгвардії.
Як повідомляв ONLINE.UA, комітет Національної Безпеки Казахстану звинуватив в організації інциденту в Актобе 5 червня казахстанського мільйонера, власника компанії "Шімкентпіво" Тохтара Тулешова, який з січня 2016 року перебуває в казахській в'язниці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?