Справа заступника губернатора-хабарника: СБУ зробила заяву
Категорія
Україна
Дата публікації

Справа заступника губернатора-хабарника: СБУ зробила заяву

Справа заступника губернатора-хабарника: СБУ зробила заяву
Джерело:  ЛІГА.net

У Службі безпеки України заявили, що спійманий на хабарі заступник губернатора Миколаївської області Микола Романчук не переховується і буде присутній 8 червня на засіданні суду в Одесі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ЛІГА.net.
Як відомо, 3 червня головний військовий прокурор Анатолій Матіос повідомив про затримання першого заступника голови Миколаївської ОДА Миколи Романчука за підозрою в отриманні хабара в розмірі $100 тисяч. Пізніше СБУ виявила в його будинку валізу з $300 тисячами і ювелірними прикрасами. Крім того, під будинком чиновника виявили систему тунелів, в яких були сейфи з золотими злитками, старовинними іконами, антикваріатом, столовим сріблом. Там же знайшли і "чорну бухгалтерію".
Повідомлялося, що увечері 7 червня Романчук втік з одеської міськлікарні, куди був госпіталізований напередодні з залу Приморського суду, і попрямував додому.
Раніше в мережі з'явилося відео, на якому Микола Романчук тікає від журналістів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?