Стаховський дав прогноз на матч Україна - Німеччина
Категорія
Спорт
Дата публікації

Стаховський дав прогноз на матч Україна - Німеччина

Стаховський дав прогноз на матч Україна - Німеччина
Джерело:  UEFA

Знаменитий український тенісист Сергій Стаховський вважає, що збірна України здатна створити сенсацію в матчі Євро-2016 зі збірною Німеччини.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це Стаховський заявив в коментарі прес-службі УЄФА.
"На такому рівні шанси сторін в будь-якому матчі спочатку 50 на 50. Ще невідомо, як в цей день піде гра у суперника, нехай навіть він вважається завідомо сильнішим. Нашій команді, вважаю, під силу зачепитися за очки. Мені здається, рахунок 0: 0 або 1: 1 в матчі Німеччина - Україна цілком реальний. І такий результат можна було б вважати позитивним для нас. Ну і потім зустріч з діючими чемпіонами світу - це ж так цікаво! для самих футболістів в першу чергу. Це як для мене вийти на корт проти Джоковича або Федерера. Саме в таких матчах можна реально перевірити свої сили і можливості, показати найкраще з того, на що ти здатний. У футболі, звичайно, трохи по-іншому. Тут у кожного гравця ще по десять партнерів, які можуть допомогти один одному. Але принцип той же. У матчах проти топових гравців потрібно діяти на межі ризику і боротися за кожен м'яч до кінця. У тенісі так: поки ти не виграв останній розіграш, ти не виграв матч. Так і у футболі - гра йде до фінального свистка, і на полі може статися все що завгодно. Так найбільш елементарне: скажімо, хтось із суперників в кінцівці втратить м'яч біля своїх воріт ... Загалом, в будь-якій ситуації, яким би сильним не здавався суперник, слід шукати свій шанс і не здаватися. Навіть якщо здається, що для тебе все складається безнадійно. Ніколи не забуду фінал Ліги чемпіонів 2005 року, коли "Ліверпуль" зумів відіграти у "Мілана" три м'ячі ", - розповів Стаховський.
Читайте: Преданный фанат сборной Украины завоевал путевку на Евро-2016
Також Стаховський поділився прогнозом на виступ збірної України на турнірі.
"Для початку хотілося б вийти з групи. Ну а в плей-офф - як карта ляже. Не буду загадувати, але вірю, що Україна просунеться далеко. У нас прекрасна команда!", - вважає Стаховський.
Як раніше повідомляв ONLINE.UA, президент ФФУ назвав завдання збірної України на Євро-2016.
Читайте: Укра їна здивує на Євро-2016 — Шевченко

Матчі збірної України на Євро-2016 в групі С
12 червня 21:45 Україна - Німеччина
16 червня 19:00 Україна - Північна Ірландія
21 червня 19:00 Україна - Польща

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?