Адвокат Савченко виступив із сенсаційними заявами про свого колегу
Категорія
Світ
Дата публікації

Адвокат Савченко виступив із сенсаційними заявами про свого колегу

Адвокат Савченко виступив із сенсаційними заявами про свого колегу
Джерело:  online.ua

Адвокат Микола Полозов, який захищав в Росії народного депутата Надію Савченко, заявив, що він і його колега Марк Фейгін з грудня минулого року не працюють з правозахисником Іллею Новіковим.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Полозова.
"З адвокатом Новіковим я і Фейгін не працюємо з грудня минулого року. Був договір з Надею, до кінця справи про це не говорити. Тепер можна. Просився в справу, його взяли в команду. У якийсь момент, порушуючи домовленості, перестав працювати в команді. Став вести свою гру", - написав Полозов.
За його словами, саме Новіков просував "закон Савченко".
"Так званий "закон Савченко" просував саме він, всупереч нашій домовленості про невтручання в українську політику і законотворчість. Зараз він намагається нав'язати Україні закон про присяжних засідателів. Це в той час, як в РФ знищують цей інститут як такий. Про його демарш одразу стало відомо владі РФ. Пропагандистам дали команду робити міф "тільки один працює, решта піаряться", - розповів адвокат.
Він попросив не асоціювати його і Фейгіна з Новіковим.
"Адвокати в РФ повинні займатися захистом осіб в РФ і на територіях, контрольованих владою РФ, а не втручатися у внутрішні справи України. Тому прошу не асоціювати мене і мого колегу Марка Фейгіна з адвокатом Новіковим. Бог знає, що він ще наговорить і зробить" , - додав Полозов.
Відзначимо, що заяви Полозова - продовження дискусії, яка розгорілася між адвокатами 7 червня через заяву Савченко про необхідність провести переговори з ватажками ДНР і ЛНР.
"Що стосується того, чи корисні переговори з Захарченком та Плотницьким. Людей з підвалів витягувати треба, і прямо зараз. Вони нічим не гірше тих, хто сидить по російських тюрмах. Їхнє становище навіть гірше і небезпечніше. Чи можна таким шляхом домогтися чогось більшого, наприклад, миру? Я особисто так не думаю. Але я не даю з цього приводу жодних порад. Адвокат, який безкоштовно роздає поради в інтернеті, швидше за все, просто не може знайти собі клієнтів", - написав Ілля Новіков в Facebook.
Інші два адвокати, Микола Полозов і Марк Фейгін, різко розкритикували його слова.
Раніше повідомлялося, що в Росії вважають, що ідея Надії Савченко про прямі переговори Києва з так званими ДНР і ЛНР грає на руку планам президента РФ Володимира Путіна щодо України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?