У новому світовому рейтингу Україна потрапила до десятка найгірших
Категорія
Україна
Дата публікації

У новому світовому рейтингу Україна потрапила до десятка найгірших

У новому світовому рейтингу Україна потрапила до десятка найгірших
Джерело:  online.ua

Україна перемістилася на 156 місце зі 162 в світовому рейтингу миролюбності, потрапивши в десятку найгірших.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
У "рейтингу миролюбності" Україна опинилася в десятці найгірших країн, упавши на 156 місце з 162, і опинившись в п'ятірці країн, де за 2015 рік показник миролюбності впав сильніше за все.
Про це йдеться в звіті міжнародної групи Інституту миру (Global Peace Index).
Україна в рейтингу падіння виявилася на другому місці після Ємену, який за 2015 рік опустився на 158 місце. Також в п'ятірці країн, де показник "миролюбності" впав за рік найсильніше, виявилися Туреччина (145 місце), Лівія (154 місце), Бахрейн - 132 місце. У порівнянні з 2014 роком найбільший підйом в "рейтингу миролюбності" продемонстрували: Панама, Таїланд, Шрі-Ланка, Південна Африка і Мавританія.
Росія опинилася на 151 місці, між КНДР і Конго. Найнебезпечнішою країною визнана Сирія (163 місце), за нею йдуть Південний Судан, Ірак і Афганістан. Крім того, в десятку найменш миролюбних країн увійшли Сомалі, Ємен, ЦАР, Судан.
При цьому найбільш безпечними країнами виявилися Австрія, Ісландія, Данія і Португалія. США посіла 103 місце, Великобританія - 47 місце.


Інфографіка - УНІАН
При складанні рейтингу аналітики міжнародної групи Інституту миру враховують 23 фактори, в число яких входять як рівень насильства і злочинності в країні, так і зовнішні чинники, які включають, в тому числі, відносини з сусідніми країнами і рівень військових витрат.
Як повідомляв ONLINE.UA, українці не потрапили в рейтинг 200 найбагатших людей планети за версією агентства Bloomberg.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?