Савченко пояснила, звідки у неї такий дохід: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко пояснила, звідки у неї такий дохід: опубліковано відео

Савченко пояснила, звідки у неї такий дохід: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Український нардеп від фракції "Батьківщина" Надія Савченко, яка за 2015 рік отримала майже в п'ять разів більше сина президента України Петра Порошенка Олексія, пояснила, що 205 тис грн вона отримала в якості премії від влади Канади.
Про це вона заявила на прес-конференції 8 червня, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112.ua.
На питання журналістів, звідки взявся дохід, зазначений в її декларації за 2015 рік, якщо вона весь цей час перебувала в ув'язненні на території Росії, Савченко пояснила, що гроші прийшли в якості премії і їх отримувала її сестра, Віра Савченко.
"Коли я перебувала ще в тюрмі, Канада нагородила мене премією "Світло справедливості". Це було $12 тис, - сказала нардеп, додавши, що з вирахуванням податків їй надійшло близько $9,6 тис. - Але я її не отримувала, її отримала моя сестра, оскільки я перебувала в Росії в полоні".




Як повідомляв ONLINE.UA, в 2015 році Савченко задекларувала 406 825 гривень доходів, з яких 201 818 грн віднесла до категорії "авторська винагорода і доходи від реалізації майнових прав інтелектуальної власності", 205 007 грн - "подарунки, призи і виграші".


Нагадаємо,

в декларації Олексія Порошенка за 2015 рік як доходи вказана тільки зарплатня - 77 тис грн

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?