У Путіна радісно вчепилися за слова радника Порошенка про Крим
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна радісно вчепилися за слова радника Порошенка про Крим

У Путіна радісно вчепилися за слова радника Порошенка про Крим
Джерело:  РІА Новини

Екс-прем'єр-міністр Данії Андерс Фог Расмуссен, якого призначили позаштатним радником президента України Петра Порошенка

, зробив заяву, за яку радісно вчепилися представники РосЗМІ.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Расмуссена РІА Новини.


Радник українського президента розповів в інтерв'ю російському виданню, що захоплений півострів Крим ніколи не буде визнаний територією Росії, і країни Заходу зроблять все можливе для його повернення, але наразі в уряду України є більш пріоритетні завдання.


"Звичайно, в довгостроковій перспективі це є метою всіх західних держав. Як ми ніколи не визнавали незаконне приєднання Радянським Союзом трьох балтійських країн - Естонії, Латвії та Литви, так ми ніколи не визнаємо незаконне приєднання Криму до Росії. Але при цьому я також радитиму не робити з цього невідкладний пріоритет. Він є, це питання, яке продовжить існувати, але зараз потрібно концентруватися на інших питаннях: на реформах, на повній імплементації Мінська-2 тощо, - підкреслив Андерс Фог Расмуссен.


Журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов, який традиційно висвітлює події, пов'язані з президентом Росії Володимиром Путіним, лаконічно ж "узагальнив" слова політика, залишивши тільки те, що можна використовувати в цілях російської пропаганди: "Расмуссен не радить Порошенкові повертати Крим зараз: Наразі потрібно концентруватися на інших питаннях".


Як повідомляв ONLINE.UA, після свого призначення радником Порошенка

Андерс Фог Расмуссен обіцяв зробити все можливе для зміцнення безпеки, економічних реформ і зміцнення зв'язків з ЄС

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?