Спійманий на хабарі заступник губернатора розповів, як важко працював: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Спійманий на хабарі заступник губернатора розповів, як важко працював: з'явилося відео

Спійманий на хабарі заступник губернатора розповів, як важко працював: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Герой України, заступник губернатора Миколаївської області Микола Романчук, якого раніше спіймали на хабарі майже в $100 тис, розповів, як важко працював на державній посаді.
Про це він заявив в залі суду, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112.ua.
"Хочу вибачитися перед своїми дітьми, онуками, перед українським народом. Я хочу вибачитися перед українським народом не тому, що я поганий, а тому що я не втратив віру в український народ", - заявив Романчук.
Також він розповів про свою важку працю, внесок в Миколаївську область і про благородство, з яким він не став здійснювати втечу: "Шанси у мене були втекти, але я нікуди не втік. В Одесі мене у лікарні залишили одного в машині на півгодини вночі, але я не втік ... я хочу знайти винних і притягнути їх до відповідальності, тому що вони завдали шкоди всьому процесу ... я останні 40 років працював, є певні зарплати. Якщо їх підсумовувати, вийде дуже велика сума, і ці гроші дають мені право сказати, що я заробив. Останній раз я був у відпустці в 1995 і 2006 році", - сказав Романчук.
"У мене сьогодні забрали все ... Прошу суд прийняти єдино правильне рішення в рамках чинного законодавства", - підкреслив корупціонер.
Відзначається, що правозахисники Романчука Сергій Гребенюк, Сергій Маркін і Володимир Ткаченко подали клопотання про скасування обраної судом міри запобіжного заходу у вигляді застави на суму в 19,3 млн грн.
"Прокуратура спочатку призначає таку заставу, заздалегідь знаючи, що він не зможе внести цю суму. По-моєму, застава в розмірі 19 млн грн ще не застосовувалася в Україні", - сказав Гребенюк.



Як повідомляв ONLINE.UA, Романчук здивував розповідями про тунелі, які знайшли у нього під будинком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?