У мережі обговорюють вагітність відомої російської телеведучої
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У мережі обговорюють вагітність відомої російської телеведучої

У мережі обговорюють вагітність відомої російської телеведучої
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилася інформація, що відома російська телеведуча, світська левиця і журналіст Ксенія Собчак перебуває при надії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РосЗМІ.
Мої друзі "Без фотошопу" помітили кругленький живіт 34-річної телеведучої.
"Гуляючи по злачних туристичних місцях Москви, натрапили на Ксенію Анатоліївну Віторган... Що вразило - виразний, обтягнутий одіжками живіт... Дама однозначно при надії. З чим і вітаємо", - пишуть учасники спільноти.
Також, за повідомленням іншого ЗМІ, на відкритті виставки Льва Бакста Собчак з'явилася з животиком, що округлюється, і навіть почала приймати від журналістів привітання, але коментувати свою вагітність не стала, - пише "Комсомольская правда".
Більш того, уважні користувачі мережі звернули увагу на те, що Ксенія все частіше публікує знімки у вільному вбранні, що приховують фігуру.


Нагадаємо, в 2013 році епатажна Собчак таємно вийшла заміж за 40-річного актора Максима Віторгана.


Відзначимо, що наразі офіційної заяви про вагітність від телеведучої та її чоловіка Максима Віторгана не надходило.


Як повідомляв ONLINE.UA, в програмі Ксенії Собчак на телеканалі "Дождь" російський рокер, колишній лідер групи "Агата Крісті" Вадим Самойлов розговорився про "нацизм" в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?