Савченко побачила ознаки можливої великої війни: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Савченко побачила ознаки можливої великої війни: опубліковано відео

Савченко побачила ознаки можливої великої війни: опубліковано відео
Джерело:  Сьогодні

Нардеп від фракції "Батьківщина" і льотчиця Надія Савченко, яка з 6 червня перебувала в зоні проведення антитерористичної операції, попередила про можливий початок "дуже жорстокої війни" на Донбасі.
Про це вона заявила в ході прес-конференції 8 червня, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео Сегодня.ua.
За словами української льотчиці, на окупованих територіях вже давно немає великої кількості так званих ополченців, але існує три лінії вогню, на двох з яких стоять "досить сильні" російські війська. "Там вже давно немає такої кількості "ополченців", як вони себе називають... це агресія Росії проти України", - підкреслила Савченко.
В ході прес-конференції нардеп також прокоментувала свою готовність говорити з ватажками банд бойовиків-окупантів і зазначила, що "готова говорити з кожним, з ворогом і з другом, щоб матері повернули своїх дітей додому".
За словами Надії Савченко, існує також і "три майданчики для звільнення українських полонених". Перший майданчик на рівні глав держав, другий - на рівні законодавчих органів, третій - між бійцями "після гарячого бою". "Я не можу працювати на президентському рівні, але як народний депутат я готова говорити на двох інших майданчиках", - заявила Савченко.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Савченко заявила про те, що вибори на окупованому Донбасі не можуть бути проведені, при цьому українці повинні говорити один з одним без втручання ворога.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?