У Грузії зірвали виступ української та кількох іноземних груп: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У Грузії зірвали виступ української та кількох іноземних груп: з'явилося відео

У Грузії зірвали виступ української та кількох іноземних груп: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Грузинські священнослужителі православної церкви зірвали в Тбілісі міжнародний рок-фестиваль Tbilisi JAM FЕST-2016.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook видавництва "Сова".
У перший день міжнародного музичного фестивалю, який відбувся на території митного терміналу Загес, одразу після початку концерту з'явилася черниця, яка закликала людей розійтися. Оскільки музика грала близько від кладовища і церкви, представниця храму попросила припинити концерт.
Пізніше зібралися і інші люди, серед яких був священнослужитель. Приблизно в цей же час був знеструмлений фестивальний майданчик, в тому числі сцена. Однак виразної відповіді від адміністрації терміналу про причини відключення електроенергії організаторам фестивалю домогтися так і не вдалося.


Відзначимо, на фестивалі Tbilisi JAM FЕST 2016 повинні були виступати такі відомі рок-колективи, як Tiamat і Summoned Tide зі Швеції, Walkways з Ізраїлю, а також рок-музиканти з Вірменії та Азербайджану.
Від України на цьому фестивалі мав виступити український колектив "Jinjer".
Як повідомляв ONLINE.UA, в Німеччині блискавка вдарила по відвідувачах рок-фестивалю.
 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?