Російські солдати дезертирують, не бажаючи їхати на кордон РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

Російські солдати дезертирують, не бажаючи їхати на кордон РФ

Російські солдати дезертирують, не бажаючи їхати на кордон РФ
Джерело:  ura.ru

У зв'язку з перекиданням військ на кордон, яке розпочала Росія після збільшення військової присутності НАТО на кордоні з РФ, фіксуються випадки дезертирства російських солдатів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Ура.Ru".
Відзначається, що після початку перекидання 28-ї окремої мотострілкової бригади з Єкатеринбурга, Карабаша і Чебаркулі до кордону з'явилося вже близько десятка кримінальних справ на солдатів-контрактників за статтею про "самовільне залишення частини", і передбачається, що цифра зростатиме.
Згідно з інформацією російського видання, в соцмережах створені групи, які об'єднують військовослужбовців 32-го військового містечка, які обговорюють питання про те, чим загрожує звільнення з армії через порушення умов контракту про проходження військової служби.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Клинцях Брянської області, які розташовані на відстані близько 50 км як від Білорусі, так і від України, створюють нову військову базу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?