У Тель-Авіві стався шокуючий теракт: з'явилися фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Тель-Авіві стався шокуючий теракт: з'явилися фото і відео

У Тель-Авіві стався шокуючий теракт: з'явилися фото і відео
Джерело:  Newsru.com

У середу, 8 червня, в  ізраїльському місті Тель-Авів  стався теракт, в результаті якого загинули чотири людини і ще шістнадцять були поранені.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на NewsRu.
На території торгово-розважального комплексу "Сарона", розташованого в центрі Тель-Авіва сталася стрілянина, після чого надійшли повідомлення про стрілянину на вулиці А-Арбаа.
На території торгово-розважального комплексу поліція виявила сумку з пістолетом-автоматом, яку, скоріш за все, залишили терористи. За інформацією правоохоронців, терористів було двоє. Один з тих, хто стріляв заарештований на місці, другий - був поранений і згодом госпіталізований. Гендиректор охоронної фірми, що відповідає за охорону комплексу "Сарона", повідомив, що, за наявною інформацією, нападники були одягнені як релігійні євреї.
Камерою спостереження були зняті кадри, на яких видно, як люди розбігаються в паніці, почувши постріли.



Також в мережі з'явилося відео, як ізраїльські поліцейські стріляють в людину, яка, скоріш за все, є терористом.


Раніше повідомлялося, що  в Туреччині стався черговий теракт, в результаті якого загинули щонайменше троє людей, з яких двоє поліцейських, поранено близько 30 людей.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?