За Крим і Донбас заплатять страшну ціну: знаменитий журналіст дав прогноз Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

За Крим і Донбас заплатять страшну ціну: знаменитий журналіст дав прогноз Росії

За Крим і Донбас заплатять страшну ціну: знаменитий журналіст дав прогноз Росії
Джерело:  lsm.lv

Відомий  російський журналіст Олександр Невзоров  заявив, що за анексію Криму і військову агресію на Донбасі Росія заплатить велику ціну.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на lsm.lv.
"Я кажу: якщо можна щось хороше безкарно вкрасти - звичайно, це слід робити! Але! Тут ключове слово - безкарно. А у випадку з Кримом зрозуміло, що відплата за цю ситуацію буде страшною і чутливою для всіх. Не в плані моралі - я прагматик. Моя батьківщина закінчилася в 1991-93 році, а разом з нею і всі зобов'язання і романтичні почуття", - розповів Невзоров в інтерв'ю телеканалу.
На запитання ведучого, чому йому не подобається спроба Путіна "відновити імперію", журналіст заявив, що захоплення Криму і військові дії на Донбасі - це не відновлення СРСР.
"І не забувайте, тоді я був хлопчиськом, а тепер я - доросла людина, здатна усе оцінювати зважено і точно. Я для цього і прожив довге, складне і повне неймовірних пригод життя - щоб розуміти і чітко формулювати, що добре, а що погано. Відплата буде. Росія позбудеться найголовнішого - можливості брати участь у світовому розвитку. Страшна ціна за якийсь курортик. Росія знову придбає, на жаль, репyтацію політичного неандертальця-пітекантропа з іржавою ядерною дубиною", - зазначив Невзоров.
Він також додав, що Росія поплатиться і за агресію на Донбасі.
"Росія отримає страшну відповідь за Донбас, тому що такі речі робити не можна. Хоча б з однієї простої причини: ніяких кадрів, нікакіx можливостей зробити це красиво, переконливо теж не було - це все вилилося в якусь уркаганську, кримінальну огидну історію. І ганебну, і не потрібну ні Росії, ні Україні - і нікому, крім декількох банд терористів, які тільки грабують регіон і не роблять більше нічого", - сказав журналіст.
Раніше  Олександр Невзоров заявив, що в Росії на воронезький 172-м авторемонтний завод з окупованого проросійськими бойовиками Донбасу доставили танки, в яких знайшли тіла загиблих солдат.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?