У Києві п'яний відкрив стрілянину на дитячому майданчику: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві п'яний відкрив стрілянину на дитячому майданчику: опубліковані фото

У Києві п'яний відкрив стрілянину на дитячому майданчику: опубліковані фото

Київські патрульні затримали п'яного чоловіка, підозрюваного в стрілянині на дитячому майданчику Волгоградської вулиці столиці.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Патрульної поліції в Facebook.
"Жителі Волгоградської вулиці почули постріли на дитячому майданчику. Одразу подзвонили в службу 102. Патрульні поліцейські, які приїхали на виклик, побачили чотирьох чоловіків і двох жінок. Один з присутніх розважався тим, що стріляв в пляшки з предмета, схожого на травматичний пістолет. Чоловік і його друзі мали ознаки сп'яніння", - йдеться в повідомленні.
Патрульні одразу ж затримали стрільця, хоча він і опирався. Документів на зброю у 32-річного чоловіка не було, зате в його кишенях знайшли ніж, а в шкарпетці - пакет з білим порошком.
Відзначається, що поліцейські склали адмінматеріали - за непокору патрульним і появу нетверезим в громадському місці.
Раніше повідомлялося, що в одному з кафе Києва невідомі жорстоко побили ветерана антитерористичної операції, який був у закладі разом зі своєю дівчиною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?