Бойовики ДНР чекають допомоги з Криму, а жителі б'ють окупантів - інформація розвідки
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики ДНР чекають допомоги з Криму, а жителі б'ють окупантів - інформація розвідки

Бойовики ДНР чекають допомоги з Криму, а жителі б'ють окупантів - інформація розвідки
Джерело:  online.ua

Бойовики так званої ДНР поблизу Донецька очікують підкріплення з окупованого Криму, тоді як на Луганщині місцеві жителі вже б'ють і грабують російських найманців.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook народного депутата, координатора групи «Інформаційний спротив» Дмитра Тимчука.
«Серед бойовиків підрозділів «1-го АК ДНР», що займають позиції в районі на південь від Донецька, ходять наполегливі чутки про швидке прибуття з окупованого Криму якоїсь «ударної бригади», укомплектованої професійно підготовленими російськими найманцями і зрадниками з числа колишніх військовослужбовців ЗСУ, що залишилися в Криму. Дані уточнюються», - написав Тимчук.
Він також повідомив, що в населеному пункті Сорокине Луганської області так звана «народна міліція ЛНР» веде пошук двох місцевих жителів, які пограбували російського найманця, який прибув на Донбас з російського Волгограда.
«У найманця був відібраний автомат АКС-74У, 14 тисяч рублів і 200 доларів, два мобільних телефони та золотий ланцюжок з хрестиком. Сам найманець отримав травми середньої тяжкості», - зазначив координатор ІС.
Раніше повідомлялося, що ввечері 8 червня бойовики так званої ДНР завдали потужних ударів із важкої артилерії з різних районів міста по силах АТО на околицях Донецька.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?