Друг Собчак незвично підтвердив її вагітність: опубліковані фото і відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Друг Собчак незвично підтвердив її вагітність: опубліковані фото і відео

Друг Собчак незвично підтвердив її вагітність: опубліковані фото і відео
Джерело:  online.ua

Зіркові друзі російської телеведучої і світської левиці Ксенії Собчак, інформація про вагітність якої з'явилася в мережі, підтвердили її "цікавий" стан.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на StarHit.
Все стало очевидно на церемонії вручення премій журналу «Собака.ru» в Санкт-Петербурзі, де Ксенія була ведучою. Спочатку сама Собчак з'явилася в блискучій відвертій сукні, завдяки якій не залишилося сумнівів, що Ксенія скоро стане мамою. Потім її близька подруга Ніка Білоцерківська, видавець цього журналу, викрикнула із залу, що ведуча чекає дитину. Собчак зніяковіла і посміхнулася, а зал почав аплодувати.


Ксенія Собчак и Ніка Білоцерківська
Пізніше Андрій Малахов своїм незвичайним жестом підтвердив вагітність ведучої. Шоумен вийшов на сцену отримати премію і впав перед Собчак на коліна зі словами "дай я притулюсь до цього живота". Собчак відреагувала неоднозначно на такий жест з боку зоряного друга і колеги. «Малахов поцілував мене кудись в невизначеність», - з гумором зазначила зірка.


Ксенія Собчак і Андрій Малахов


Після всього, що сталося, сумнівів не залишилося. Зовсім скоро Собчак і її чоловік, актор Максим Віторган, стануть батьками. Однак, зауважимо, пара поки не коментує вагітність телеведучої.


Як повідомляв ONLINE.UA, актриса студії "Квартал 95" и ведуча ЧистоNews Олена Кравець підтвердила свою вагітність.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?