Збірна України влаштувала свято вболівальникам на Євро-2016: опубліковано фото і відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Збірна України влаштувала свято вболівальникам на Євро-2016: опубліковано фото і відео

Збірна України влаштувала свято вболівальникам на Євро-2016: опубліковано фото і відео
Джерело:  online.ua

У другий день перебування у Франції збірна України провела відкрите тренування, на яке прийшли більше тисячі уболівальників.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ФФУ.
Глядачі, серед яких було дуже багато українців, фактично заповнили трибуни "Стад Жорж Каркассон", який розташований в 10 хвилинах від готелю, де живуть наші футболісти.
ЧитайтеЗбірна України на Євро-2016 ставитиме автобуси або китайську стіну — Леоненко
Усе тренування супроводжувалося бурхливими оваціями і оплесками, що, безумовно, додало позитивних емоцій нашим футболістам.
#####VIDEO_885528​​#####
В кінці тренування мер містечка Екс-ан-Прованс Маріз Жуассен зазначила, що для міста велика честь - приймати збірну України. А президент ФФУ Андрій Павелко, в свою чергу, подякував їй і місту за гостинність.
Після закінчення тренування футболісти віддячили вболівальникам за теплу атмосферу. Спочатку вони вибили м'ячі на трибуни. Потім охоче роздавали автографи і фотографувалися з місцевими вболівальниками. Як-то кажуть, свято вдалося.
Читайте: Президент ФФУ назвав завдання збірної України на Євро-2016


Відзначимо, що 11 червня відбудеться офіційне тренування нашої збірної в Ліллі, а 12 червня Україна зіграє з Німеччиною в першому турі Євро-2016.
Читайте"Поживемо - побачимо": Коноплянка оцінив шанси збірної України на Євро-2016


Матчі збірної України на Євро-2016 в групі С
12 червня 21:45 Україна - Німеччина
16 червня 19:00 Україна - Північна Ірландія
21 червня 19:00 Україна - Польща


Фото - ФФУ
















Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?