У мережі показали "правильну" версію гучної пропаганди росТБ: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У мережі показали "правильну" версію гучної пропаганди росТБ: опубліковано відео

У мережі показали "правильну" версію гучної пропаганди росТБ: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У мережі опублікували "правильну" версію ролика про Крим, змінивши цинічне відео пропагандистського російського каналу RT.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter користувача Это не я.
"Пофіксив ролик РТ, тепер точно правильно", - написав він.
У новому відео показана реальна ситуація в окупованому Криму - жителі півострова скаржаться прем'єр-міністру РФ Дмитру Медведєву на високі ціни, а він вимовляє фразу, що стала хітом: "Грошей немає. Але ви тримайтеся, гарного настрою".


Користувачі в коментарях відзначили:
лера ранетка: "Все вірно".
лера ранетка: "Якщо # Кримнаш. Грошей немає, але ви тримайтеся. Вам всього доброго, гарного настрою і здоров'я".
Нагадаємо, РосЗМІ створили відео, в якому показали, що могло б бути зараз в Криму, якби в березні 2014 Росія не захопила півострів, провівши там незаконний референдум. Зокрема, пропагандисти показали, як українська влада би ввела на півострів танки, за російську мову били б на вулицях, а проросійських активістів антимайдану спалювали б у будівлях профспілок. Усі ці придумані кошмари спостерігають по телевізору росіяни, в самому кінці ролика молодий хлопець вирішує йти захищати Крим.
Раніше повідомлялося, що російські газети публікуватимуть у розділі телепрограм навпроти логотипу телеканалу НТВ попередження, що він поширює неправдиві відомості.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?