Заворушення у Львові: з'явилися нові відео сутичок у міськраді
Категорія
Україна
Дата публікації

Заворушення у Львові: з'явилися нові відео сутичок у міськраді

Заворушення у Львові: з'явилися нові відео сутичок у міськраді
Джерело:  online.ua

У мережі з'являються все нові відео сутичок у Львівській міськраді, де повинна пройти сесія, тим часом під будівлею мерії людей стає все менше.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Еспресо TV.
Раніше правоохоронці не пускали активістів в будівлю Львівської міськради, де повинна пройти сесія з питання сміттєзвалища під Львовом, де в результаті пожежі загинули щонайменше троє людей.
Активісти намагалися прорвати кордон поліції, проте силовики застосували проти людей газ. Згідно з повідомленнями Еспресо.TV, в сутичках постраждала одна людина.
У пленарному засіданні сесії оголосили перерву одразу після розпочатої бійки. При цьому депутати заявили, що не працюватимуть, поки в залі не з'явиться мер Андрій Садовий, який повинен надати звіт щодо ситуації на звалищі в Великих Грибовичах. Однак в сесійній залі він поки не з'явився.
Під будівлею мерії член спілки соцзахисту бійців АТО Леся Турашвілі заявила, що проблему зі сміттєзвалищем досі не вирішили, тому що мер Львова Андрій Садовий вимагав «відкати». «Андрій Іванович повинен за свої злочини сидіти в тюрмі», - підкреслила вона.
Водночас інша активістка відзначила, що Садовий зробив набагато більше, ніж його попередники. Однак ці слова присутні зустріли криками «Ганьба!».
Як повідомляв ONLINE.UA, мер Львова Андрій Садовий попросив президента Петра Порошенка оголосити Львів зоною надзвичайної екологічної ситуації в зв'язку з трагедією на звалищі в Великих Грибовичах.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?