Усе було продемонстровано: Луценко висловився про Порошенка і офшори
Категорія
Політика
Дата публікації

Усе було продемонстровано: Луценко висловився про Порошенка і офшори

Усе було продемонстровано: Луценко висловився про Порошенка і офшори
Джерело:  interfax.com.ua

Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що були продемонстровані докази непричетності президента Петра Порошенка до офшорного скандалу, і звинувачувати його в несплаті податків немає підстав.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.
"Я думаю, що у всіх була можливість прочитати висновки найвідоміших юридичних компаній світу, які встановили, що підстав звинувачувати президента в несплаті податків і в будь-яких інших незаконних діях, неузгоджених з Нацбанком тощо, немає", - сказав генпрокурор.
Луценко зазначив, що ці міжнародні компанії "несуть фінансову і юридичну відповідальність" за свої висновки.
"Все це було продемонстровано на прес-конференції президента в його діалозі з ініціатором цих заяв, які виявилися мильними бульбашками", - додав він.
Раніше повідомлялося, що Петро Порошенко відповів журналісту Дмитрові Гнапу, який готував програму про офшори українського лідера, і розповів про законність фінансових операцій зі своєю власністю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?