У Путіна проблеми: в Росії дали прогноз дій Кремля на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна проблеми: в Росії дали прогноз дій Кремля на Донбасі

У Путіна проблеми: в Росії дали прогноз дій Кремля на Донбасі
Джерело:  online.ua

Незалежний російський політолог Дмитро Орєшкін вважає, що президент РФ Володимир Путін має намір максимально «тягнути резину» на Донбасі.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
За словами Орєшкіна, у Путіна зараз великі проблеми, адже економічна ситуація в РФ погіршується з кожним місяцем.
«Йому треба якось миритися з Заходом, знімати санкції і демонструвати здатність домовлятися. Тому міністр закордонних справ РФ Лавров не заперечує проти збройної місії на Донбасі. Тим більше є розрахунок, що сьогодні вибори на Донбасі не порадують Україну, тому вона буде тягнути час. Наявність місії, з одного боку, буде підтримувати мир, а з іншого боку, це стає доброю нагодою тиску на Україну. Однак, думаю, справжнього розведення сторін ми скоро не побачимо, процес тягнутиметься», - вважає Орєшкін.
«Це гума. Кремль каже: так. Але це нічого не означає в контексті реального вирішення проблеми, українські війська не допустять до кордону (з Росією, - ONLINE.UA). Буде затягування процесу, але тепер уже з ввічливими формулюваннями. Сьогодні Путін може демонструвати жорсткість тільки на внутрішньому ринку, а не на зовнішньому. Тому місію будуть підтримувати, але тільки на словах», - резюмує політолог.
Першу частину інтерв'ю Дмитра Орєшкіна читайте на ONLINE.UA: У Путіна проблеми: він багатьох дістав, а грошей немає.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?