У Путіна видали гучну заяву про війну з Україною: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна видали гучну заяву про війну з Україною: опубліковано відео

У Путіна видали гучну заяву про війну з Україною: опубліковано відео
Джерело:  Єврорадіо

Російський посол Олександр Суриков, що представляє президента РФ Володимира Путіна в Білорусі, заявив, що нова військова база Росії в Клинцях розгортається для захисту від радикалізму в Україні, де відновлюється "точка війни".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Європейське радіо.
"Причому тут Білорусь? Я так розумію, що у нас не виходить з Мінськими домовленостями. Радикалізм в Україні починає знову підніматися. За гранню "Правого сектора" піднімаються нові "надправі" сили, більш радикальні", - сказав він.
За його словами, в Україні почала відновлюватися "точка війни".
"В Україні починає взяти гору точка війни. Нам потрібно мати можливість на кордоні з Росією її зупинити. Ось і все. Превентивні речі", - сказав посол.
На уточнююче питання, чи пов'язано це з побоюваннями, що "Україна буде атакувати Росію", Суриков відповів "я думаю з Україною, хоча вона і слабкіше, але заходи превентивні".


Нагадаємо, раніше прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков назвав новину про перекидання російських військ до кордонів України і Білорусі абсурдом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?