Нардеп Яценюка розповів, як вступив у перестрілку
Категорія
Події
Дата публікації

Нардеп Яценюка розповів, як вступив у перестрілку

Нардеп Яценюка розповів, як вступив у перестрілку
Джерело:  online.ua

У четвер, 9 червня, у дворі будинку в Луцьку невідомі стріляли по депутату від "Народного фронту" Ігорю Лапіну, нардеп почав відстрілюватися у відповідь.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook депутата.
За словами Лапіна, наразі розслідуванням інциденту займаються правоохоронні органи.
«Довелося згадати навички блокування виїзду і трохи побігати за злочинцями. Сьогодні, 9 червня, в Луцьку, о 8.15, у дворі будинку двоє невідомих мені людей кавказької зовнішності намагалися викрасти з автомобіля сумку, при спробі втечі на мене був відкритий вогонь з вогнепальної зброї. З метою захисту життя, у відповідь застосував свою зброю. На місце події були викликані правоохоронці. Наразі ведуться слідчо-оперативні дії», - написав депутат.
Як повідомляв ONLINE.UA, в центрі Ужгорода в результаті стрілянини постраждав депутат міської ради Роман Богуславський і його помічник Євген Рахімов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?