Зірка "Кварталу 95" одягне вагітних: опубліковано фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зірка "Кварталу 95" одягне вагітних: опубліковано фото

Зірка "Кварталу 95" одягне вагітних: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Зірка студії "Квартал 95"Олена Кравець, перебуваючи при надії, вирішила спробувати себе в ролі дизайнера; актриса створила лінію одягу для майбутніх мам.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook актриси.
Олена Кравець у себе в мікроблозі поділилася радісною новиною. Актриса розповіла, що на базі українського бренду InsideU з'явилася лінія одягу для вагітних OneSize by Lena Kravets.
Телезірці на власному прикладі довелося зіткнутися з проблемою вибору одягу для вагітних, саме тому вона вирішила допомогти всім жінкам, щоб в чудовий період їх життя кожна могла одягатися красиво і при цьому відчувати себе максимально комфортно.
"Знаєте, які три питання супроводжують вагітну на різних термінах? 1 триместр: Що одягти, щоб красиво і ніхто не помітив? 2 триместр: Що одягти, щоб красиво і при цьому влізти? 3 триместр: Ааааа!!! Що надяяяягти??? ??? Не знаходячи часом відповіді на ці питання і безглуздо розглядаючи вміст гардероба щоранку, я вирішила, що якщо красивий, зручний, цікавий одяг для вагітних (без рюшиків, драпіровок і не "в квіточку") складно знайти, його потрібно створити!", - поділилася Олена з користувачами мережі.
Також артистка розповіла, звідки така назва колекції:
"InsideU - тому що дуже символічно, а ще якісно. Тільки натуральні тканини: шовк, батист, сатин.
One Size - тому що підійде вагітним на будь-якому терміні і навіть після", - додала Кравець.
Олена показала ярлик і логотип нової колекції і пообіцяла представити перші результати свого проекту вже 11-12 червня:
"Дві смужки :) Рожева і блакитна. Залежно від статі майбутньої дитини, залишаємо стрічку відповідного кольору, другу відрізаємо. Ось так)", - сказала актриса.


Відзначимо, що це друга вагітність Олени, актриса з чоловіком Сергієм Кравцем вже виховує 13-річну дочку Машу.
Як повідомляв ONLINE.UA, відома російська ведуча Ксенія Собчак чекає на дитину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?